Stichting Impact Matters

Uw bijdrage aan maatschappelijke betrokkenheid

Als partnerbedrijf van Impact Matters ben je verbonden aan een sterk en positief merk en loop je voorop in deze vorm van actieve maatschappelijke betrokkenheid. Partnerbedrijven geven hun medewerkers de kans even een andere wereld te zien op een manier die voor iedereen voordelen heeft. Het stimuleert creativiteit, probleemoplossend vermogen en leiderschap bij werknemers.

Ik kreeg er veel energie van om ook in een andere omgeving mijn kennis en kunde in te zetten”. 
Medewerker _ ABN AMRO

“I really enjoyed my chance to get to know Theatre Kostelijk! I thank them for allowing me to look into their world and see things from their perspective”
Medewerkster _Microsoft

“Ik raad iedere persoon op deze planeet aan om tijd te vinden/zoeken om eens je energie en tijd aan iemand anders te schenken en vooral aan mensen die het nodig hebben en enorme waardering daarvoor uitdragen”
Medewerker_NetApp


SAMENWERKING MET IMPACT MATTERS BIEDT: 
- Projecten met meerwaarde 
- Begeleiding van het hele proces 
- Ondersteuning van uw reputatiemanagement 

Voor onze werkzaamheden betalen partnerbedrijven een jaarlijkse bijdrage. 
 
Met enige regelmaat schrijven wij over onze ervaringen op het gebied van corporate volunteering. Lees hier onze blogs:

Corporate volunteering 2.0: vier redenen om in te zetten op kennisdeling:

Van millennial tot babyboomer: effectief vrijwilligerswerk in alle lagen van de organisatie:

ABN AMRO is partnerbedrijf van Impact Matters. De medewerkers van ABN Amro krijgen de ruimte zich met hun expertise en talent actief in te zetten voor de projecten via Impact Matters.

Arlande is een management- en adviesbureau dat organisaties al ruim 20 jaar helpt hun ambities waar te maken. Dit doen zij door het ad interim invullen van management functies, het managen van veranderingen of door het aansturen van projecten en programma’s.

Atlassian Foundation is partnerbedrijf van Impact Matters. De medewerkers van Atlassian krijgen de ruimte zich met hun expertise en talent actief in te zetten voor de projecten via Impact Matters

IBS Capital Allies helpt bij alles wat je vermogen en bedrijfsambities betreft: Asset Management, Fiduciair Management, Fund Management en Corporate Finance. Deze expertise zetten ze via Impact Matters graag in voor projecten om iedereen gelijke kansen te geven en armoede te bestrijden.

Door consultancy en technologie te combineren helpt IG&H bedrijven om te innoveren, sneller te veranderen en gebruik te maken van de mogelijkheden die technologie biedt. Hiermee wordt een duurzame impact op de maatschappij gecreëerd.

KWINKgroep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Zij werken op het snijvlag van beleid, techniek en maatschappij.

Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en onmisbaar voor het vak en de ontwikkeling van communicatieprofessionals. Via Impact Matters geeft zij haar leden de mogelijkheid hun expertise voor maatschappelijke organisaties in te zetten. 

Microsoft is partnerbedrijf van Impact Matters. De medewerkers van Microsoft krijgen de ruimte zich met hun expertise en talent actief in te zetten voor de projecten via Impact Matters

Motivaction is het grootste onafhankelijk onderzoekbureau van Nederland dat haar onderzoeks- advies- en data expertise graag beschikbaar stelt aan bijzondere ideële organisaties die te maken hebben met actuele vraagstukken op het gebied van marketing en/of communicatie. Hiermee kunnen deze organisaties vervolgens een grote sprong voorwaarts maken.

Mount Consulting is een strategisch advies bureau gespecialiseerd in transformaties, data-analyse, financieel- en risico management. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid geeft Mount Consulting haar medewerkers de ruimte hun expertise en talent in te zetten voor ideële organisaties.

Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken waaronder de Staatsloterij. In 2021 heeft Nederlandse Loterij 2.467 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele resultaat aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2021 ging het om een bedrag van 188 miljoen euro. 

De advocaten van Pot Jonker Advocaten delen als partner van Impact Matters hun juridische kennis en ervaring om ideële organisaties te helpen hun ambities écht re realiseren. Vanuit hun brede maatschappelijke interesse en hooggespecialiseerde expertises komen ze op een doortastende wijze tot toekomstbestendige oplossingen. Andersom verrijkt de samenwerking met Impact Matters de Pot Jonker advocaten in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.   

Vattenfall is producent, handelaar en leverancier van energie en duurzame energie. Via de Vattenfall Foundations krijgen haar medewerkers ook buiten het werk de mogelijkheid hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en vrijwilligerswerk te doen.

Impact Matters en VSBfonds werken samen om maatschappelijke initiatieven verder te helpen. Het VSBfonds steunt projecten met geld, kennis en netwerken. Impact Matters is de partner met het geschikte netwerk van professionals en zet kennis uit het bedrijfsleven in om ideële organisaties te helpen hun missie te realiseren.

Onze uitgebreide backofficeapplicatie en website zijn kosteloos gerealiseerd door OTYS e-Recruiting Systems. OTYS levert schaalbare customized concepten en systemen voor werving & selectie en CRM. www.otys.nl

Orchestra verzorgt de administratie voor Impact Matters en alles wat er verder nodig is om te zorgen dat de medewerkers van Impact Matters zich volledig kunnen inzetten om hun ambities ten aanzien van kennis delen en werelden verbinden, te realiseren.

Impact Matters voor wie?

ideële organisaties

goede doelen, sociale dienstverlening, milieu, educatie

professionals

met HBO+ niveau en minimaal 3 jaar werkervaring

partner bedrijven

medewerkers motiveren, verbinden en ontwikkelen

Impact Matters

de verbindende schakel