laluz redesign

 

Bedrijven

Impact Matters werkt met partnerbedrijven aan het verbinden van professionals aan maatschappelijke vraagstukken. Wij geloven in duurzame samenwerking, waarbij alle partijen profiteren en de krachten worden gebundeld.

Als partnerbedrijf van Impact Matters ben je verbonden aan een sterk en positief merk en loop je voorop in deze vorm van actieve maatschappelijke betrokkenheid. Jouw medewerkers krijgen de kans hun expertise in te zetten voor een vraagstelling van een ideële organisatie.

Voor bedrijven die een stap extra willen doen om hun medewerkers de kans te geven op een inhoudelijke manier bij te dragen aan een ideële organisatie en zo hun kennis op een betekenisvolle manier in te zetten. Hierbij kunnen medewerkers uit diverse lagen van de organisatie betrokken worden, en van alle disciplines, van HR tot Marketing.

Partnerbedrijven betalen een jaarlijkse financiële bijdrage. 
 

Onze uitgebreide backofficeapplicatie en website zijn kosteloos gerealiseerd door OTYS e-Recruiting Systems. OTYS levert schaalbare customized concepten en systemen voor werving & selectie en CRM. www.otys.nl
Opdrachtenoverzicht
Bekijk alle opdrachten

Impact Matters voor wie?

ideële organisaties

goede doelen, sociale dienstverlening, milieu, educatie

professionals

met HBO+ niveau en minimaal 3 jaar werkervaring

partner bedrijven

medewerkers motiveren, verbinden en ontwikkelen

Impact Matters

de verbindende schakel