laluz redesign

Uw bijdrage aan maatschappelijke betrokkenheid

Als partnerbedrijf van Impact Matters ben je verbonden aan een sterk en positief merk en loop je voorop in deze vorm van actieve maatschappelijke betrokkenheid. Partnerbedrijven geven hunmedewerkers de kans even een andere wereld te zien op een manier die voor iedereen voordelen heeft. Het stimuleert creativiteit, probleemoplossend vermogen en leiderschap bij werknemers.

Ik kreeg er veel energie van om ook in een andere omgeving mijn kennis en kunde in te zetten”. 
Medewerker _ ABN AMRO

“I really enjoyed my chance to get to know Theatre Kostelijk! I thank them for allowing me to look into their world and see things from their perspective”
Medewerkster _Microsoft

“Ik raad iedere persoon op deze planeet aan om tijd te vinden/zoeken om eens je energie en tijd aan iemand anders te schenken en vooral aan mensen die het nodig hebben en enorme waardering daarvoor uitdragen”
Medewerker_NetApp


SAMENWERKING MET IMPACT MATTERS BIEDT: 
- Projecten met meerwaarde 
- Begeleiding van het hele proces 
- Ondersteuning van uw reputatiemanagement 

Voor onze werkzaamheden betalen partnerbedrijven een jaarlijkse bijdrage. 
 
Met enige regelmaat schrijven wij over onze ervaringen op het gebied van corporate volunteering. Lees hier onze blogs:

Corporate volunteering 2.0: vier redenen om in te zetten op kennisdeling:

Van millennial tot babyboomer: effectief vrijwilligerswerk in alle lagen van de organisatie:

Onze uitgebreide backofficeapplicatie en website zijn kosteloos gerealiseerd door OTYS e-Recruiting Systems. OTYS levert schaalbare customized concepten en systemen voor werving & selectie en CRM. www.otys.nl

ABN AMRO is partnerbedrijf van Impact Matters. De medewerkers van ABN Amro krijgen de ruimte zich met hun expertise en talent actief in te zetten voor de projecten via Impact Matters.

Atlassian Foundation is partnerbedrijf van Impact Matters. De medewerkers van Atlassian krijgen de ruimte zich met hun expertise en talent actief in te zetten voor de projecten via Impact Matters

Microsoft is partnerbedrijf van Impact Matters. De medewerkers van Microsoft krijgen de ruimte zich met hun expertise en talent actief in te zetten voor de projecten via Impact Matters

Door consultancy en technologie te combineren helpt IG&H bedrijven om te innoveren, sneller te veranderen en gebruik te maken van de mogelijkheden die technologie biedt. Hiermee wordt een duurzame impact op de maatschappij gecreëerd.

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. KWINK groep is gespecialiseerd in de evaluatie van organisaties, beleid en wetgeving en het begeleiden van organisaties in het inzichtelijk maken van hun impact. KWINK groep werkt veel voor overheidsinstanties en denkt regelmatig mee met ideële organisaties zodat zij hun missie kunnen realiseren

Young Colfield is partnerbedrijf van Impact Matters. De medewerkers van Young Colfield krijgen de ruimte zich met hun expertise en talent actief in te zetten voor de projecten via Impact Matters

Impact Matters en VSBfonds werken samen om maatschappelijke initiatieven verder te helpen. Het VSBfonds steunt projecten met geld, kennis en netwerken. Impact Matters is de partner met het geschikte netwerk van professionals en zet kennis uit het bedrijfsleven in om ideële organisaties te helpen hun missie te realiseren.

Motivaction is het grootste onafhankelijk onderzoekbureau van Nederland dat haar onderzoeks- advies- en data expertise graag beschikbaar stelt aan bijzondere ideële organisaties die te maken hebben met actuele vraagstukken op het gebied van marketing en/of communicatie. Hiermee kunnen deze organisaties vervolgens een grote sprong voorwaarts maken.

Orchestra verzorgt de administratie voor Impact Matters en alles wat er verder nodig is om te zorgen dat de medewerkers van Impact Matters zich volledig kunnen inzetten om hun ambities ten aanzien van kennis delen en werelden verbinden, te realiseren.
Opdrachtenoverzicht
Bekijk alle opdrachten

Impact Matters voor wie?

ideële organisaties

goede doelen, sociale dienstverlening, milieu, educatie

professionals

met HBO+ niveau en minimaal 3 jaar werkervaring

partner bedrijven

medewerkers motiveren, verbinden en ontwikkelen

Impact Matters

de verbindende schakel