laluz redesign

 

Impact Matters

Verbindt ideële organisaties met professionals


Impact Matters zet expertise uit het bedrijfsleven in om ideële organisaties met specifieke vraagstukken te helpen. De ideële organisaties krijgen zo de ondersteuning die zij nodig hebben om hun missie te realiseren. Bedrijven betrekken op een inspirerende manier hun medewerkers bij duurzaam ondernemen en de medewerkers krijgen een unieke ervaring waarbij hun kennis bijdraagt aan een maatschappelijk doel. Zo creëert Impact Matters een win-win-win situatie

Impact Matters is in 2016 opgericht door Henriette van Eeghen. Zij heeft ervaring met zowel het bedrijfsleven als ook de goede doelen wereld. Zo was zij onder andere werkzaam bij McKinsey, TNT en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC. Bij TNT gaf zij mede vorm aan de samenwerking met het Wereld Voedsel Programma van de VN.

In haar werk voor het Emma Kinderziekenhuis AMC werd Henriette gegrepen door het enthousiasme van medewerkers uit het bedrijfsleven om hun expertise in te zetten voor een maatschappelijk doel. Tegelijkertijd zag zij een grote behoefte van goede doelen aan externe specialisten. Om vraag en aanbod bij elkaar brengen en de synergie tussen bedrijfsleven en goede doelen te vergroten is zij in 2016 met Impact Matters gestart.

Impact Matters en VSBfonds werken samen om maatschappelijke initiatieven verder te helpen. Het VSBfonds steunt projecten met geld, kennis en netwerken. Impact Matters is de partner met het geschikte netwerk van professionals en zet kennis uit het bedrijfsleven in om ideële organisaties te helpen hun missie te realiseren.

Opdrachtenoverzicht
Bekijk alle opdrachten

Impact Matters voor wie?

ideële organisaties

goede doelen, sociale dienstverlening, milieu, educatie

professionals

met HBO+ niveau en minimaal 3 jaar werkervaring

partner bedrijven

medewerkers motiveren, verbinden en ontwikkelen

Impact Matters

de verbindende schakel